INTAKE GESPREK

HOE HET WERKT

Tijdens de eerste afspraak bespreken we samen wat jouw wensen zijn, wat er mogelijk is, hoe veel tijd het in beslag gaat nemen, en natuurlijk de kosten.
Alle gegevens worden netjes op papier gezet, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.
We kunnen meteen een afspraak maken voor het zetten van de tatoeage, maar als je er nog niet helemaal zeker van bent, mag je er natuurlijk ook nog even over nadenken. Je kunt hierna altijd bellen of mailen, om als nog een afspraak in te plannen.

Mocht je na het intake gesprek besluiten om een afspraak te maken voor het zetten van de tatoeage, houd er dan rekening mee dat er een aanbetaling gedaan moet worden (pinnen is helaas niet mogelijk). De aanbetaling bedraagt €50,- Als er meerdere sessies nodig zijn, wordt bij de laatste sessie de aanbetaling in mindering gebracht.
De aanbetaling dient uiterlijk binnen 7 dagen te worden voldaan via bank, of contant in de shop. Is de aanbetaling na deze periode nog niet ontvangen, vervalt de afspraak.

Schuijren Design (Fotograaf).

Boek via onderstaande knop heel gemakkelijk een datum en tijd voor jouw intake afspraak.

GOEDE VOORBEREIDING

GOED BEGIN

Katrin Berndt (youtube content).

WEET WAT JE WIL

“Ik wil een tattoo, maar ik weet niet wat” Dit is voor ons een veel gehoorde zin. Weet wat je wil voordat je bij ons binnen stapt. Met de uitwerking en details helpen wij je graag verder, maar het globale idee moet er wel al zijn. Wij kunnen niet voor jou bepalen welke tatoeage je moet nemen. 

Katrin Berndt (youtube content).

VOORBEELDEN

Verzamel zo veel mogelijk voorbeelden van tattoo-ideeën die je mooi vind, en neem deze mee tijdens jouw intake gesprek. Wij kopieëren geen bestaande tatoeages, maar met jouw ideeën, en onze creativiteit hopen wij een uniek en persoonlijk ontwerp te maken naar jouw wensen.

Katrin Berndt (youtube content).

PLAATSING

Waar op je lichaam laat je iets zetten? Dat is natuurlijk een hele persoonlijke keuze. Zo hebben verschillenden plaatsen elk hun voor en nadelen. Handen en nek zijn moeilijk te bedekken, een portret is mooier op een vlakke ondergrond, en vinger en hand tattoos blijven vaak niet lang mooi.

Inloop

Normaal gesproken is er van di t/m vr inloop tussen 15.30 en 17.00 uur. Dan kun je zonder afspraak terecht voor informatie en het maken van afspraken.

I.v.m COVID-19 zal er voorlopig geen inloop zijn, en kan dit enkel op afspraak.

Adres

Streetink Tattoo Studio
Kerkstraat 6
6374HK Landgraaf
info@streetink.nl

T. 06 50527361

BTW-nummer. NL001820604B71
KvK-nummer. 56176953

openingstijden

Dinsdag: 11:00 - 17:00

Woensdag:  11:00 - 17:00

Donderdag:  11:00 - 17:00

Vrijdag:  11:00 - 17:00

 

Photography by RH-Designs & Schuijren Design

Youtube content by Katrin Berndt

© 2012 Streetink Tattoo Studio. All Rights Reserved.

Search