TATTOO SESSIE

HOE HET WERKT

Voor grote stukken, zoals een sleeve of rugstuk, werken wij niet met een uurtarief, maar een sessieprijs.

Een sessie duurt 4 uur incl. af en toe een kleine pauze. Hoeveel sessies er nodig zijn, is natuurlijk afhankelijk van de grote van het ontwerp.

Bijwerken van een tatoeage die door ons is gezet is gratis, mits je hiervoor een afspraak maakt binnen drie maanden, na het zetten van de tatoeage, en wij vinden dat het noodzakelijk is. Na deze periode kost het bijwerken min. €25,-

Kinderen onder 18 jaar worden bij ons niet getatoeëerd. Ook niet met toestemming van de ouders.
Verder spreekt het natuurlijk voor zich dat je niet onder invloed van alcohol of drugs bent als je voor het zetten van een tatoeage komt.

Als je iemand mee wilt nemen, is dit geen probleem. Onze studio is echter maar klein, en wij hebben voldoende ruimte nodig om goed te kunnen werken. Er mogen maximaal 2 cliënten aanwezig zijn in de behandelruimte.
Kinderen onder 16 jaar zijn niet toegestaan in de shop.

In verband met de nieuwe Corona-maatregelen is het niet toegestaan om iemand mee te nemen. Kom dus alleen naar je afspraak, tenzij je alle twee een afspraak hebt om een tatoeage te laten zetten.

Schuijren Design (Fotograaf).

GOEDE VOORBEREIDING

GOED BEGIN

GOED UITGERUST

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Een avond van te voren lekker doorzakken in de kroeg is dus zeker geen goed idee. Getatoeëerd worden met een kater is niet bepaald fijn, en dit zul je vaak ook niet lang volhouden. Je bloed is dunner, waardoor je ook meer zal bloeden tijdens het tatoeëren. Dat maakt het voor ons ook lastiger om goed werk te kunnen leveren. 

EEN GOED ONTBIJT

Een hele tattoo sessie van vier uur vraagt nogal wat energie van je lichaam. Een goed ontbijt is daarom geen overbodige luxe. Tijdens het tatoeëren kan je bloedsuikerspiegel sneller dalen dan je gewend bent. Neem dus iets te eten en drinken mee voor tijdens de pauze, en eventueel iets te snoepen zoals dextro druivensuiker of gedroogd fruit.

WEES FIT, VOEL JE LEKKER

Geen alcohol of drugs spreekt dus voor zich. Stress en gewoon “niet lekker in je vel zitten”, kan er ook voor zorgen dat je iets meer last hebt tijdens het tatoeëren. Het kan vaak een lange zit zijn. Probeer dus zo veel mogelijk te ontspannen vóór en tijdens de sessie. Trek kleding aan die lekker zit, en waar jij je lekker in voelt. Kussentje, vest, sjaal, deken? Neem het gerust mee als jij hierdoor prettiger de sessie door komt.

Inloop

Normaal gesproken is er van di t/m vr inloop tussen 15.30 en 17.00 uur. Dan kun je zonder afspraak terecht voor informatie en het maken van afspraken.

I.v.m COVID-19 zal er voorlopig geen inloop zijn, en kan dit enkel op afspraak.

Adres

Streetink Tattoo Studio
Kerkstraat 6
6374HK Landgraaf
info@streetink.nl

T. 06 50527361

BTW-nummer. NL001820604B71
KvK-nummer. 56176953

openingstijden

Dinsdag: 11:00 - 17:00

Woensdag:  11:00 - 17:00

Donderdag:  11:00 - 17:00

Vrijdag:  11:00 - 17:00

 

Photography by RH-Designs & Schuijren Design

Youtube content by Katrin Berndt

© 2012 Streetink Tattoo Studio. All Rights Reserved.

Search